Klitterhus logo

Hotell

En oöverträffad havsutsikt ger Klitterhus boende en unik charm. Våra rum erbjuder en panoramavy över det kyliga och fascinerande havet, allt inom en atmosfär av varm komfort. Under de milda årstiderna kan du njuta av utomhusmåltider, promenader längs vattnet eller helt enkelt koppla av på den solvarma sandstranden och överväga om ett uppfriskande dopp är i ordning.

Klitterhus stoltserar med 14 individuellt utformade rum, varje rum skapar en personlig och inbjudande atmosfär. De 12 rummen på övervåningen erbjuder särskilt enastående utsikter över den målande Skälderviken.

På markplan finner du två rum, inklusive ett familjerum som är handikappanpassat. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett.

Trots sin lugna och avskilda omgivning är Klitterhus endast en 5-minuters bilresa från Ängelholms centrum och 15 minuter från Ängelholms flygplats.

För att göra din vistelse komplett inkluderas frukost i samtliga priser. Vi strävar efter att erbjuda inte bara boende utan en minnesvärd och njutbar upplevelse.

Boende vecka 26–32
Boendet på Klitterhus för vecka 26–32 är tillgängligt för bokning, antingen för halv- eller helvecka, med incheckning och utcheckning på söndagar och torsdagar.

För att göra sommarbokningar vänligen kontakta oss direkt via e-post på info@klitterhus.nu.

Tack för ditt intresse och vi ser fram emot att höra från dig!