Klitterhus logo

Konferens


Vid ankomsten till Klitterhus omfamnas du av havets närvaro och naturens kraft, vilka tjänar som en inspirationskälla. Vi erbjuder en mångsidig konferensanläggning, inklusive en huvudlokal med plats för upp till 60 personer i biosittning. Vidare tillhandahåller vi tre ytterligare möteslokaler för 8 personer vardera samt två rum som rymmer upp till 20 personer.

Våra lokaler är välutrustade med standardfaciliteter, inklusive trådlöst internet och HDMI-anslutning till antingen storbilds-TV eller projektor. Vi är flexibla och assisterar gärna med arrangemang av annan önskad utrustning.

För att underlätta ert besök erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar där ni kan välja bland måltider, övernattningar, evenemang och lokala aktiviteter. Alternativt kan ni exklusivt abonnera hela Klitterhus för er konferens.

Vår anläggning har 14 rum med totalt 30 bäddar, perfekt för mindre företagsgrupper eller ledningsgrupper. Vi ser varje konferens som en unik möjlighet och är redo att skräddarsy upplevelsen efter era behov. Kontakta oss för att diskutera och planera er konferens på Klitterhus.

Bokningsförfrågan

För att göra en bokningsförfrågan, vänligen kontakta oss på info@klitterhus.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra från dig och återkommer så snart som möjligt för att säkerställa att din förfrågan hanteras på bästa sätt.

Tack för ditt intresse och förtroende för Klitterhus.